Κυριακος Μαυριδης Portfolio

κόμικς, ζωγραφική, εικονογραφήσεις, καρικατούρες... comics, paintings, illustrations, caricatures...

Λεονάρντο

Το κόμικ Λεονάρντο (προσωρινός τίτλος) είναι ένα κόμικ που ξεκίνησε σαν ιδέα αρκετά παλιότερα όταν αποφάσισα να μετατρέψω σε κόμικ ένα παλιότερο κείμενο μου με τον τίτλο “Ταξίδι στον αέρα”.

Η αρχική εκδοχή αφορούσε τον Λεονάρντο σε εφηβική ηλικία να προσπαθεί να πετάξει. Ακολούθως αποφάσισα να επεκτείνω το κόμικ καλύπτοντας και τα επόμενα χρόνια της ζωής του Λεονάρντο και να εμπλουτίσω το όνειρο του να πετάξει με διλήμματα σχετικά με την εργασία του. Κατέληξα σε ένα σχέδιο τριών μερών, το ένα πάνω στο αρχικό Ταξίδι στον αέρα, το δεύτερο σε ώριμη ηλικία στο Μιλάνο, και το τελευταίο τις τελευταίες μέρες πριν πεθάνει στη Γαλλία.

Το έργο είναι ακόμα υπό δημιουργία. Στην γκαλερί παρακάτω παρουσιάζω κάποιες ενδεικτικές σελίδες (οι οποίες σίγουρα στο τέλος θα χρειαστούν ρετουσάρισμα και ενοποίηση).

(Όπως και όλα τα υπόλοιπα έργα μου το συγκεκριμένο κόμικ υπάρχει και ανοικτό στη σελίδα μου στο patreon, όπου μπορεί ο καθένας να το διαβάσει έως εκεί που το έχω φθάσει χωρίς κάποια χρέωση https://www.patreon.com/collection/164147?view=expanded )

Επόμενο Άρθρο

2024 Κυριακος Μαυριδης Portfolio